Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes-AMG C 43 4MATIC: люкс та швидкість

Mercedes-AMG C 43 4MATIC - автомобіль сімейства С-Класу із нового покоління W206 в стильній версії AMG.

Преміальний седан C 43 AMG зі спортивним характером, розкішним салоном та дивовижними технічними можливостями. Це надійна та динамічна машина для людей, які люблять швидкість, цінують спортивну динаміку та комфорт навіть у найменших дрібницях.

​Особливості зовнішнього вигляду

Має характерну для AMG решітку радіатора з вертикальними ламелями з хромованим покриттям та передній фартух зі сплітером з матового хрому та модернізованими повітрозбірниками. По ньому можна безпомилково визначити, що перед нами автомобіль від AMG. Фари мають загострену форму, яка підкреслює спортивність транспортного засобу.

Задній фартух зі вставкою дифузора виконано в чорному глянці. Характерна вихлопна система AMG - це не просто елемент дизайну, а робочий елемент, який додає автомобілю потужності та динамічності.

Окреме задоволення для шанувальників потужності та динаміки — це інтер'єр салону AMG C 43 4MATIC. Стильна підсвітка салону, неперевершені спортивні сидіння з ідеальною бічною підтримкою, безліч інноваційних технічних рішень.

До послуг власника AMG C 43  4MATIC:

● Зручне спортивне кермо AMG Performance з інтегрованою сенсорною панеллю управління;

● Можливість налаштування панелі приладів на свій смак;

● Центральний дисплей з характерними для AMG стилями відображення інформації.

Технічні особливості

Ззаду є напис TURBO ELECTRIFIED і це не просто слова - оновлений двигун автомобіля з інтелектуальною електрифікацією та впровадженими технологіями Формули-1, забезпечує миттєву реакцію на будь-якій швидкості та фантастичну маневреність.

Автівка має дволітровий двигун М139 з чотирма циліндрами та електрифікованим турбокомпресором. Такий двигун вперше встановлено на авто С-Класу від AMG. Транспортний засіб має нагнітач, між компресорним та турбінними колесами встановлено мініатюрний електродвигун, який живиться від мережі 48 Вольт. Він здатен розігнати компресорне колесо практично миттєво, що полегшує старт двигуна. У C 43 AMG двигун має 408 к. с. та 500 Нм.

Також в Mercedes-AMG C 43 4MATIC з'явилась нова коробка передач – автівка комплектується коробкою AMG Speedshift MCT 9G з мокрим зчепленням. Також авто зберегло повний привід 4MATIC. Її трансмісія розподіляє тягу між передньою і задньою віссю у співвідношенні 31% до 69%. Система стабілізації може працювати в стандартному режимі або в режимі «Спорт».

Важливе технічне оновлення - повне кероване шасі, яке має 5 режимів водіння: Comfort, Sport, Sport+, дощовий Slippery і Individual, який налаштовується під водія. Також є адаптивна пружинна підвіска. Колеса можуть мати розмір від 18 до 20 дюймів.

Автівка розганяється до 100 км/год за 4,7 секунди. Витрати палива складають 9-9,2 л на 100 км.

Mercedes- AMG C 43 4MATIC - це авто, в якому гармонійно поєднано всі переваги седана С-Класу та філософію динамічного водіння від AMG Driving Performance.

Інформація для Клієнта

Ми хочемо тримати вас в курсі останніх новин бренду, нових моделей та спеціальних пропозицій. Якщо ви бажаєте отримувати інформацію в майбутньому, оберіть один із наведених нижче методів. Надсилаючи цей запит, ви надаєте згоду на опрацювання власних персональних даних відповідно до нашої політики конфіденційності.