Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes-Benz C 200: компактний автомобіль з преміум характеристиками

Mercedes-Benz C 200 - серія компактних автомобілів представницького класу, яка вперше дебютувала ще в 1993 році. Спочатку це були найкомпактніші авто цього виробника, потім це звання перейшло до автомобілів А-Класу.

Mercedes С-Класу - лідер продажів, останнє п'яте покоління було представлене у 2021 році.

Автомобілі C 200 давно стали легендою з неперевершеним стилем, безпекою і комфортом. Модельний ряд Mercedes-Benz C 200 здатний задовольнити найвибагливішого водія.

Зовнішній вигляд Мерседес C 200

Екстер'єр Мерседес C 200 вражає елегантністю, спортивною динамікою, яка вдало поєднується з респектабельністю. Кожна дизайнерська деталь має практичне значення. Стильний малюнок решітки з великою фірмовою зіркою, чіткі лінії кузова нагадують S-Клас і Е-Клас, водночас автомобіль має і власні автентичні риси — довгу колісну базу, спортивний капот, які створюють динамічний образ у спортивному стилі. Нова версія Mercedes-Benz C 200 не втратила своєї компактності.

Інтер'єр авто

Найпривабливіша частина — салон, який отримав найбільше модернізацій. Перше, що привертає увагу, — надсучасна медіасистема з користувацьким інтерфейсом MBUX з феноменальною функціональністю. Кожен автомобіль має два великих екрани: безпосередньо перед водієм, де розташована цифрова панель приладів, та сенсорна панель на центральній консолі. Керувати медіасистемою можна з допомогою голосу, жестів та сенсорних кнопок на кермі водія.

До медіасистеми можна з легкістю інтегрувати ваш смартфон, для цього є бездротові функції від Apple чи Android.

Окремо варто згадати про оновлене кермо автомобіля, яке має зручні сенсорні панелі для керування більшістю потрібних функцій, не відволікаючись від дороги.

У стандартну комплектацію входять:

● Функція пам’яті налаштувань сидінь;

● Підігрів передніх сидінь;

● Зсувний панорамний люк ;

● Елегантне оздоблення салону деревом та алюмінієм.

Опційно доступні такі функції:

● Проєкційний дисплей;

● Сучасна стереосистема об’ємного звучання Burmester;

● Бездротова зарядка для телефону;

● Система зовнішнього освітлення.

Нова версія Mercedes C 200 має просторий і надзвичайно комфортний салон, налаштування сидінь здійснюється за допомогою сенсорних кнопок, розташованих на дверях.

Технічна комплектація

Mercedes-Benz C 200 пропонується з різними варіантами двигуна та приводу:

● Mercedes-Benz C 200 - з бензиновим двигуном, об’ємом 1496 см3, потужністю 204 к.с. і заднім приводом;

● Mercedes-Benz C 200 4MATIC - з бензиновим двигуном, об’ємом 1496 см3, потужністю 204 к.с. і повним приводом;

● Mercedes-Benz C 200 d - з дизельним двигуном, об’ємом 1993 см3, потужністю 163 к.с. і заднім приводом.

Для п’ятого покоління Mercedes-Benz C 200 виробник пропонує лише чотирьохциліндрові двигуни сімейства Mercedes-Benz FAME. Бензинові і дизельні двигуни мають пряме впорскування палива та турбонаддув, вбудований стартер-генератор на бортову електросистему на 48 вольт. Така конструкція двигуна збільшує його тягу та потужність, коли це потрібно. Внаслідок цього автомобіль миттєво стартує і ощадливо споживає пальне.

Автомобілі доступні в кузові седан і універсал.

Модернізація торкнулась також системи безпеки та допомоги, авто має покращену систему DISTRONIC, що допомагає краще тримати дистанцію на дорозі. Не менш корисна і система утримання авто в смузі, яка здатна працювати на швидкості до 210 км/год.

Система розпізнавання знаків навчилась реагувати на колір світлофора та попереджає про червоне світло.