Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Практичність та стиль: Mercedes-Benz E 200 в центрі уваги 

Автівки преміального сегмента Mercedes-Benz E 200 - одні із найпопулярніших цього класу. У 2023 році було представлено нове шосте покоління цих автомобілів.

Mercedes E 200 W214 збирається на основі модульної платформи MRA, має значні габарити, оснащений великою кількістю сучасних систем безпеки і допомоги водію, а також оновленими силовими пристроями.

E 200 доступний в кузові седан та універсал, є модифікації з бензиновим, дизельним двигунами та гібридні варіанти.

Дизайн

Перше, що привертає увагу, - це дивовижний дизайн Мерседес E 200. Гармонійно поєднані елегантність, динаміка підкреслюються сучасними стилістичними рішеннями. Задні ліхтарі отримали нову форму, яка легко ідентифікується.

Не відстає від екстер’єру й інтер’єр:

● Стильний просторий салон зі зручними сидіннями та багате технічне оснащення забезпечують комфорт під час поїздки. 

● MB E200 обладнаний мультимедійною системою MBUX останнього покоління. Вона має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, безліч розважальних функцій, здатна стати помічником в роботі завдяки своїм бізнес-функціям.

● Пакет Acoustic Comfort забезпечує чудову звукоізоляцію салону. Цьому сприяє акустичне скло, посилена звукоізоляція кузова. В результаті всередині авто можна насолоджуватися приємною тишею та якісним звуком аудіосистеми Burmester 4D з об’ємним звуком Dolby Atmos.

● Як додаткова опція доступні розкішні багатоконтурні сидіння активного типу. Технологія Multicontour Seat Package забезпечує максимальний комфорт, сидіння мають функцію пам’яті, роблять масаж за різними програмами. Ці сидіння встановлюються для водія та переднього пасажира.

● Mercedes E 200 зберігає налаштування комфорту під кожного водія, що дозволяє без проблем користуватись різним людям. Авто зберігає налаштування профілю, які містять уподобання щодо розваг, температурного режиму, функцій масажу та підігріву сидінь.


Оснащення

Автівки Е-класу завжди були одними з найкращих представників в своєму сегменті в частині інноваційних рішень. І Е200 не став винятком, оскільки турбується про безпеку водія та пасажирів, їхній комфорт та створює всі умови для легкого керування.

Автомобіль має такі технічні можливості:

● Допомагає регулювати швидкість, контролює дистанцію на дорозі, смугу руху, реагує на червоне світло та дорожні знаки.

● Реагує на аварійні ситуації, мінімізує їх за допомогою системи екстреного гальмування, а також підвищує безпеку водія та пасажирів у випадку зіткнення з іншим автомобілем чи іншою перешкодою.

● Системи допомоги водієві спрощують паркування, дозволяють не напружуючись тримати оптимальний швидкісний режим, попереджають про можливі перешкоди.

Для Е 200 доступні чисельні інтелектуальні рішення і пакети безпеки, комфорту. Більшість з них належать до опцій, які можна замовити додатково. Це дозволяє отримати автівку з бажаними можливостями, які будуть корисні безпосередньо вам.


Динаміка та розкіш Mercedes-Benz E 200

Автівка має різні режими водіння, що дозволяє підлаштовувати динаміку під настрій та бажання водія. Це досягається завдяки підвісці ACTIVE BODY CONTROL, яка може забезпечити як спортивну динаміку, так і спокійне комфортне водіння.

На тест-драйві можна особисто переконатися, наскільки чудово авто себе почуває в різних умовах. Якщо ваш стиль життя передбачає подорожі по дорогах з не завжди якісним дорожнім покриттям, рекомендуємо вибрати транспортний засіб з приводом 4MATIC.

Це авто вражає своєю естетикою, технічними можливостями та максимальним комфортом. Mercedes Benz E 200 залишається зразком преміальності і лідером за кількістю доступних сучасних технологій.


w214