Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes Benz E 300 e: гібридний автомобіль Е-Класу

E 300 е - одна із останніх новинок від Mercedes-Benz, яка була представлена весною 2023 року. Авто збирається на модульній платформі MRA II, вирізняється елегантним дизайном, який властивий представницькому класу. Одна з його переваг - значна кількість сучасних систем, які підвищують безпеку, спрощують керування та забезпечують неймовірний комфорт.

​Технічні характеристики

Mercedes-Benz E 300 е - сучасний гібридний транспортний засіб, оснащений бензиновим двигуном об’ємом 2.0 л та електродвигуном. Їхня потужність складає 313 к.с. з крутним моментом 550 Нм.

Гібридний двигун дозволяє суттєво зменшити витрати бензину, які в комбінованому режимі складають 0,5-0,8 л/100 км. Витрати електроенергії становлять від 18,4 до 20,7 кВтч/100 км. На електричному приводі максимальна швидкість руху не перевищує 140 км/год.

Автомобіль оснащений літій-іонним акумулятором місткістю 25,4 кВт/ч, його достатньо на 97-115 км ходу.

Електродвигун має компактні розміри, розміщений між двигуном внутрішнього згоряння і коробкою передач.

Здатний розігнатися до 100 км/год за 6,4 сек, максимальна швидкість на бензиновому двигуні 236 км/год.

MB E 300 е - задньопривідний автомобіль, оснащений дев’ятиступінчатою автоматичною коробкою передач G-TRONIC. Випускається в кузові седан та універсалМає колеса радіусом 19 дюймів. 

Транспортний засіб повністю адаптується під потреби водія. Більше немає потреби вибирати між електромобілем та ДВЗ. Електропривід цієї моделі надає всі переваги водіння електрокара - відсутність шуму, низький рівень викидів, економність. Запасу ходу електродвигуна достатньо для стандартного споживання в режимі міста. До того ж в будь-який момент можна перемкнутись на двигун внутрішнього згоряння і насолоджуватись динамікою і швидкістю.

​Зовнішній вигляд Mercedes E 300 е

E 300 е характеризується чіткими лініями, елегантністю, виразними деталями та безліччю інноваційних функцій. Дизайн інтер’єру відповідає сучасним вимогам - зручний, сучасний, має дивовижну мультимедійну систему, крісла з різноманітними налаштуваннями, підігрівом та масажем, стильну систему освітлення, великі сенсорні дисплеї.

Мультимедійна система MBUX - "душа" цього автомобіля, яка забезпечує розваги, підвищує комфорт. Має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, керування здійснюється за допомогою сенсорних кнопок, голосу та жестів.

Для оздоблення салону використовуються якісні дорогі матеріали. У базовій комплектації він виглядає розкішно та стильно.

Особливості оснащення

Виробник пропонує великий вибір обладнання для вашого Mercedes E 300 е, які здатні розширити можливості системи мультимедіа, покращити комфорт, безпеку чи полегшити керування.

Доступне таке оснащення:

● Паркувальні системи;

● Активна система екстреної зупинки;

● Помічник кермового управління;

● Активна допомога при гальмуванні;

● Помічник в заторах;

● Панорамний дах;

● Цифровий ключ;

● Керування системою вентиляції;

● Інтеграція в систему «розумний дім»;

● Активна система підтримки дистанції DISTRONIC;

● Система захисту PRE-SAFE.

Mercedes E 300 е - автомобіль, який повністю відповідає потребам сучасної людини,забезпечує комфорт та дарує задоволення від перебування за кермом. Його інноваційні системи турбуються про безпеку, спрощують керування та мінімізують аварійні ситуації.