Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Відмінності Mercedes-Benz GLA від інших моделей

Автомобілі Mercedes-Benz класу GLA - це компактні кросовери, створені на базі платформи MFA з переднім приводом. Вперше мінікросовер від німецької компанії був представлений у Франкфурті на автосалоні у 2013 році. У цій статті розглянемо його основні особливості та характеристики.

Особливості мінікросовера Mercedes-Benz GLA

До прикладу, відмінності Mercedes-Benz GLA від GLE охоплюють більш компактний розмір - як візуально, так і за фактом. Однак кросовер GLA все одно залишається містким, забезпечуючи простір і комфорт для кожного пасажира. Авто ідеально підходить як для подорожей за місто, так і для руху в місті. Зручна панель приладів і кермова система, поліпшена аеродинаміка, інноваційні технології - все це забезпечує контроль над дорожньою ситуацією та задоволення від водіння. Автомобіль приваблює стильним спортивним дизайном, який підкреслює його динамічний прогресивний характер.

Характеристики

Завдяки новій технології Plug-in-Hybrid автомобіль поєднує динамічність і ефективність двигуна із запасом ходу, забезпечуючи максимальне задоволення від швидкого руху.

Запас ходу автомобіля по місту і під час прискореного руху становить 70 км, що дає змогу щодня їздити на роботу чи в інших справах, не турбуючись про часту заправку.

Якщо ви ведете активний спосіб життя, любите подорожі та нові враження, кросовер GLA поєднує високі характеристики, стильний дизайн, комфорт і безпеку.

Дизайн

Кросовери GLA приваблюють елегантним динамічним дизайном зі стильними спортивними елементами. Салон просторий і комфортно оформлений, з широкоформатним дисплеєм на передній панелі та акцентованим підсвічуванням дефлекторів. Освітлення в салоні легко налаштовується залежно від потреби та під настрій, коли вам потрібно сконцентруватися чи розслабитися.

Кросовери GLA є в таких комплектаціях:

1. Progressive. Унікальне оформлення інтер'єру з елементами з натуральної шкіри - перевага цієї комплектації. Дизайн доповнюють стильні навісні деталі та декоративні елементи.

2. AMG Line. Особливість цього автомобіля - яскраво виражений спортивний стиль, який проявляється у формі сидінь, кермі у шкіряному оздобленні, екстер'єрі та інших елементах оформлення.

Інноваційна система оптики Multibeam LED забезпечує максимальний комфорт і безпеку водіння. Спеціально розроблене дальнє світло ефективно освітлює дорогу, але при цьому не засліплює водіїв зустрічних транспортних засобів. Передбачено функції адаптивного та поворотного освітлення, які швидко визначають потенційно небезпечні ділянки, запобігаючи, таким чином, аварійним ситуаціям.

Варто відзначити ефектні сталеві накладки порогів автомобіля, прикрашені світловим логотипом. Для максимального комфорту передбачено мультимедійний дисплей широкого формату (розміром 10,25 дюймів), що дає змогу вмикати музику та задавати бажані параметри лише легким дотиком.

Ви будете мати змогу їздити так, як зручно вам. Система DYNAMIC SELECT одним натисканням кнопки перемикає різні режими руху, які визначають параметри, наприклад, двигуна, коробки передач, ходової частини або рульового управління. У режимі SPORT ви рухатиметеся підкреслено динамічно, у базовому режимі COMFORT — дуже збалансовано. У режимі ECO зі ставкою на максимальну ефективність заощаджуються паливо та гроші.

Завдяки високій функціональності, динамічним пропорціям і компактним розмірам автомобіль GLA ідеально підходить для щоденних поїздок. Просторий салон дозволяє вам почуватися комфортно, а компактні габарити і камера заднього виду — легко паркуватися практично в будь-яких умовах.

Зручність

Кросовери GLA від німецького концерну розроблені спеціально для зручного руху найрізноманітнішими дорогами, зокрема і з поганим покриттям. Передбачено клімат-контроль з функцією підігріву сидінь, вентиляцією, регулюванням вологості. Багажник оснащений кришкою з електроприводом, яку можна відкривати і закривати безконтактним способом.

Інтелектуальна інформаційно-розважальна система MBUX підвищує комфорт взаємодії з машиною. Кросовер GLA передбачає функцію голосового керування, яку можна активувати на кермі або за допомогою слів "Гей, Мерседес!". Це дає змогу керувати різними функціями без відволікання від дороги.

Безпека

Компактний кросовер GLA передбачає цілий набір допоміжних систем, які підвищують безпеку керування, що особливо актуально для водіїв-початківців. Система допомоги при екстреному гальмуванні сповіщає про ризик зіткнення з машинами, перехожими та іншими об'єктами. Світлодіодна оптика з технологією Intelligent Light адаптує світловий потік до рівня освітленості, погоди, місця розташування та інших факторів.

Завдяки режиму Offroad кросовер впевнено їде бездоріжжям, а система автоматичного спуску з гори контролює необхідну швидкість для безпечного з'їзду. Антиблокувальна система, а також системи контролю тяги та динамічної стабілізації забезпечують адаптацію до дорожніх умов, чи то ґрунтовка, чи то сніг, чи то обмерзання.

Компактний, з міцною конструкцією і динамічними лініями, новий Mercedes-Benz GLA поєднує в собі спортивну елегантність і позашляховий дух.