Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes Benz C 180 - комфорт, продуманий до дрібниць

Mercedes C 180 - це один з представників легендарної лінійки автомобілів C-Class відомого німецького виробника . Авто С-Класу поєднують розкіш та стиль, комфорт управління та пересування, новітні технології та високі показникиекономічності. C 180 є автомобілем преміального сегмента, який підкреслює вишуканий смак його власника. Пропонуємо розглянути його особливості більш детально.

Технічні характеристики Mercedes C180

Автомобіль оснащений бензиновим двигуном на 1,6 літра потужністю 170 л.с., також є моделі з ДВЗ на 1,8 л. Залежно від умов експлуатації та двигуна середня витрата палива становить близько 6-8 літрів на 100 км. Розгін з місця до 100 км/год відбувається за 8,6 секунди,максимальна швидкість - 221 км/год.

Коробка передач може бути встановлена як механічна, так і автоматична, зазвичай 6- або 7-ступінчаста. Привід автомобіля задній, хоча існують і повнопривідні модифікації.

Технології комфорту

Крім базового функціонала, що притаманний будь-якому автомобілю, Мерседес C 180 має низку опцій, які забезпечують додаткові комфорт та безпеку пасажира під час поїздки. Зокрема:

  • система екстреного виклику;
  • активний асистент утримання смуги руху;
  • система моніторингу тиску в шинах та «сліпих зон» автівки;
  • розширений функціонал мультимедійної системи MBUX;
  • комфортне закривання кришки багажника;
  • активна система екстреного гальмування;
  • збільшена місткість паливного бака;
  • технологія KEYLESS-GO - систему доступу та запуску автомобіля без використання ключа;
  • EQ підсилювач стартер-генератора;
  • систему адаптації фар дальнього світла відповідно до умов руху.

Також автомобіль підтримує системи Apple CarPlay та Android Auto. Таким чином виробник піклується про безпеку своїх клієнтів та зручність експлуатації автівки за різних умов на дорозі.

Mercedes benz  Classe C confort

Дизайн автомобіля 

Модель С 180 виконана у кузові седан. Зовнішній вигляд автівки поєднує вишуканість, стриманість та чіткі спортивні лінії. Виразна решітка радіатора додає нотку агресивності в екстер'єр, однак обтічний силует елементів кузова її врівноважує. Великі світлодіодні фари видовженої форми та хромовані деталі додають вишуканості.

Всередині Mercedes C 180 седан має просторий і комфортний салон з високоякісними матеріалами. Інтер'єр оформлений з урахуванням ергономіки та зручності водія та пасажирів з увагою до деталей. Салон можу бути виконаний з різних матеріалів, класика - це звичайно чорний шкіряний. Відповідно до побажань покупця автівка може бути модернізована з рахунок додаткових опцій.

Чому саме Mercedes-Benz?

Багаторічний досвід та сучасні технологічні підходи до створення преміальних автомобілів дозволяють Мерседес не просто задовольняти потреби водія, а перевершувати його очікування. Офіційний дистриб’ютор Mercedes-Benz в Україні пропонує гарантію на всі нові автомобілі терміном 2 роки.

Вибрати автівку Mercedes можна онлайн, не виходячи з дому. Зарезервуйте модель, яка вам сподобалась, та огляньте у будь-який зручний час. Якщо виникли питання, звертайтесь за консультацією до менеджерів дилерських центрів — заповніть форму зворотного зв’язку та очікуйте на дзвінок.

Інформація для Клієнта

Ми хочемо тримати вас в курсі останніх новин бренду, нових моделей та спеціальних пропозицій. Якщо ви бажаєте отримувати інформацію в майбутньому, оберіть один із наведених нижче методів. Надсилаючи цей запит, ви надаєте згоду на опрацювання власних персональних даних відповідно до нашої політики конфіденційності.