Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

EQB 250: електричний компактний кросовер для міста

Якщо вам потрібний просторий електромобіль для комфортних сімейних подорожей - гарним вибором стане Mercedes-Benz EQB 250. Це передньопривідний автомобіль, який має великий запас ходу, обладнаний сучасними засобами безпеки та має комфортний салон і сучасні розважальні функції. Автівка привертає увагу з першого погляду, класичні риси в дизайні вдало поєднуються з динамічними елементами. EQB 250 має різні комплектації, що дозволяє придбати авто, яке відповідає вашим потребам. 7 місць в салоні стануть чудовим вибором для великої сім’ї.

Технічні характеристики

Автомобіль має дивовижні технічні можливості, які здатні задовольнити практично всі потреби і побажання водія. EQB 250 по стандарту WLTP має запас ходу до 423 км. Повністю зарядити акумулятор на станціях швидкої зарядки можна приблизно за пів години. Зарядний модуль Wallbox Home дозволяє заряджати авто в домашніх умовах суттєво швидше, ніж від звичайної розетки.

Mercedes EQB 250 оснащено електродвигуном потужністю 140 кВт з крутним моментом 385 Нм, ємність батареї становить 66,5 кВт/год.

Має максимальну швидкість 160 км/год, розганяється до 100 км/год за 8,9 сек. На 100 км авто споживає 16,8 кВт/год.

Інтер’єр та екстер’єр Mercedes-Benz EQB 250

Стильний елегантний дизайн Mercedes-Benz EQB 250 захоплює з першого погляду - чорна панель радіатора з великою зіркою і світлодіодне лінійне підсвічування.

Хромовані рейлінги на даху підкреслюють основні лінії кузова. Задня частина з лінією світлодіодного підсвічування підкреслює габарити авто.

Дизайн автомобіля якнайкраще підходить для міського автомобіля для великої родини.

Інтер’єр сучасний і стильний з елементами хай-тек. Ефектна світлодіодна підсвітка салону створює враження майбутнього, що вже настало. Комфортні сидіння з анатомічною формою та боковою підтримкою дарують задоволення від поїздки водієві та пасажирам та регулюються в різних напрямках.

Ще один важливий елемент дизайну авто — кермо водія, яке виконане в спортивному стилі, має оздоблення зі шкіри. Сенсорні панелі дозволяють керувати основними функціями і системами безпосередньо з нього.

Модель випускається в трьох варіантах дизайну:

● Progressive;

● Electric Art;

● AMG Line.

Оснащення Mercedes EQB 250

Автомобіль випускається в різних комплектаціях, які суттєво відрізняються не лише дизайном, а й доступними технологіями та системами.

До серійної комплектації входять:

● Світлодіодне підсвічування;
● Світлодіодні фари;
● Розширене багажне відділення;

Двері багажного відділення EASY-PACK відкриваються за допомогою електроприводу і запускаються кнопкою на пульті.

Задня камера огляду передає зображення на мультимедійний екран.

Покупець може вибрати один з трьох пакетів оснащення:

● Advanced;
● Advanced Plus;
● Premium.

Для EQB доступні такі опції:

● Панорамний дах зі зсувним люком;
● Пакет Energizing Plus;
● Система безпеки Pre-safe;
● Пакет допоміжних систем для керування авто;
● Покращений пакет Mbux з помічником салону та проєкційним екраном;
● Можливість інтеграції телефону.

Mercedes-Benz EQB 250 - сучасний сімейний автомобіль з дивовижним рівнем комфорту та безпеки!