Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes-Benz EQB 300 4MATIC: новий рівень комфорту та безпеки

EQB 300 4MATIC - повнопривідний повністю електричний позашляховик. Модель має елегантний дизайн, комфортний салон, ряд сучасних систем, які спрощують керування автомобілем, покращують безпеку та забезпечують розваги під час поїздок.

Mercedes EQB 300 4MATIC - це чудовий вибір сімейного автомобіля, який має просторий салон і містке багажне відділення. Стандартна комплектація передбачає 5 місць в салоні, також є додаткова опція встановлення другого ряду сидінь - це перетворює автомобіль в семимісний.

Екстерєр

Автівка вражає своєю елегантністю та динамічними лініями в дизайні. Важливий елемент - широка решітка радіатора з великою зіркою по центру і світлодіодні фари. Повітрозбірники знизу доволі великі і гармонійно доповнюють зовнішній вигляд.

Збалансовані пропорції, великі колісні диски 20 дюймів виглядають стильно і солідно.

Салон оформлений в сучасному стилі з використанням стильних трубчастих елементів з імітацією під алюміній. Автомобіль випускається в трьох версіях комплектації:

  • Стандарт;
  • Electric Art;
  • Edition 1 (кількість обмежена).

Від комплектації залежить і оформлення салону. Також було спрощено структуру додаткових пропозицій, які поділені на три пакети:

  • Розширений;
  • Advanced Plus;
  • Premium.

У стандартну версію входить найновіша версія мультимедійної системи MBUX, яка має два сенсорні екрани: перед водієм та на центральній консолі.

Технічні характеристики Mercedes Benz EQB 300 4MATIC

Mercedes Benz EQB 300 4MATIC - версія електромобіля з повним приводом, має потужність 168 кВт, максимальний крутний момент дорівнює 390 Нм. При цьому максимальний запас ходу відповідно до стандарту WLTP становить 419 км. За допомогою швидкої зарядки акумулятор автомобіля можна зарядити до позначки 80% всього за 32 хвилини. Корисна ємність батареї становить 66,5 кВт/год. Витрата енергії на 100 км становить 13,2 кВт.

Автомобіль розганяється до 100 км/год всього за 8 секунд, максимальна швидкість автомобіля обмежена 160 км/год.

Новий електромобіль оснащується сучасним синхронним електродвигуном з постійним збудженням. Електричний привід eATS містить електромотор, коробку передач, диференціал, силову електроніку та систему охолодження.

У EQB 300 4MATIC повний привід, має інтелектуальне регулювання, розподіл потужності змінюється залежно від якості дороги. Технологія Torque Shift регулює зміну крутного моменту 100 разів в секунду.

Особливості користування електромобілем EQB 300 4MATIC

Зарядний пристрій у комплекті дозволяє швидко зарядити автомобіль від змінного струму. В стандартній комплектації роз’єм CCS розрахований на комбіновану зарядку, що значно спрощує повсякденне користування авто.

Технологія ECO Assist надає водієві інструкції щодо оптимального водіння і збереження електрики. Система підкаже, коли потрібно відпустити акселератор, коли краще рухатись накатом, а коли варто активувати режим рекуперації енергії. ECO Assist постійно аналізує дорожню ситуацію і вирішує, як краще їхати, щоб зменшити опір.

Помічник Electric Intelligence опікується наявністю зарядних станцій, розраховує оптимальний маршрут руху з урахуванням запасу енергії та наявності поблизу зарядних станцій. Якщо запас енергії опускається до критичної позначки, система порадить перейти в режим економії електроенергії.

Великий вибір сучасних систем допомоги водієві суттєво полегшує керування автомобілем та покращує рівень безпеки. Автомобіль має функції:

  • маневру під час поворотів;
  • аварійного коридору;
  • попередження про виїзд зі смуги руху;
  • попередження про наближення велосипедистів або інших машин;
  • активне попередження під час виявлення пішоходів біля переходів.

Системи Active Lane Keeping Assist та Active Brake Assist активують екстрене гальмування за наявності попереду автомобілів, пішоходів. Також ці системи здатні пом’якшити наслідки ДТП, захистити пасажирів та водія.