Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes EQC 400 4MATIC: поєднання потужності та стилю 

EQC 400 4MATIC - сучасний електричний кросовер з дивовижними технічними характеристиками. Він може бути зручним сімейним і швидкісним авто зі спортивною динамікою. Повний крутний момент одразу зі старту, розгін до 100 км/год - за 5,1 с.

Технічні характеристики EQC 400 4MATIC

Mercedes EQC 400 4MATIC обладнаний інноваційним електроприводом нового покоління, двома двигунами, які розташовані на передній та задній вісях. Разом вони дають потужність в 300 кВт і 408 к.с. Щоб забезпечити максимально ефективне використання енергії, електричні трансмісії мають різне налаштування: передній електродвигун максимально використовується, коли є слабке чи середнє навантаження, задній двигун забезпечує динаміку руху.

Авто розвиває максимальну швидкість в 180 км/год, споживання струму 21,2-20,2 кВт/год.

Повний привід 4MATIC забезпечує чудову прохідність будь-якими шляхами. Це сучасний регульований повний привід, що активно перерозподіляє навантаження на передню та задню колісну вісь залежно від якості дорожнього покриття. Потужність розподіляється в діапазоні від 0 до 100%. Це є можливим, бо двигуни керуються окремо один від одного.

Mercedes Benz EQC 400 4MATIC оснащений акумулятором енергомісткістю 80 кВт/год, якого достатньо, щоб забезпечити максимальний запас руху в 421-462 км. Цього вистачить для стандартних щоденних поїздок містом. Для більш подовжених маршрутів передбачена швидкісна підзарядка, а також сучасні системи контролю, які допоможуть знизити енергоспоживання.

Автомобіль комплектується зручним модулем для домашнього швидкого заряджання.

Водій може обирати між різними варіантами енергоспоживання і руху:

  • Sport;
  • Comfort;
  • Eco;
  • Maximum Range.

Зручний асистент ЕСО допомагає економити електрику і оптимізувати маршрути.

Дизайн EQC 400 4MATIC

EQC 400 4MATIC вирізняється прогресивним дизайном кузова, розкішним салоном і дивовижними технічними інноваціями. Авто має типову для EQ передню частину кузова, новий дизайн освітлення і коліс. Також стильно і динамічно виглядає лінія даху, яка нагадує купе.

Автомобіль практично безшумний, що дозволяє повноцінно насолоджуватись усіма перевагами мультимедійної системи MBUX.

Інтер’єр салону виглядає розкішно і сучасно - комфортна підсвітка салону створює неповторну атмосферу. Широкоформатний дисплей дозволяє керувати мультимедійною системою та більшістю систем.

Mercedes Benz EQC 400 4MATIC має зручні сидіння з функцією масажу та гнучкими налаштуваннями положення.

Панорамний зсувний дах наповнюють автомобіль світлом.

Дизайн інтер’єру та екстер’єру залежить від лінії виконання, авто випускається в трьох варіантах:

  • Базова комплектація;
  • Electric Art;
  • AMG Line.

Оснащення автівки

Автомобіль має багате оснащення, значна частина функцій входить в базову комплектацію, але деякі пакети можна замовити додатково і покращити комфорт, безпеку та керування.

Основні пакети, які може мати EQC 400 4MATIC:

  • Пакет мультиконтурних сидінь. Передні сидіння мають анатомічну форму з боковою підтримкою та багаторівневу систему регулювання крісел.
  • Акустична система об'ємного звучання Burmester.
  • Мультимедійна система MBUX. Керування за допомогою рухів.
  • Пакет ENERGIZING Plus. Новий пакет, що контролює стан водія під час руху, бадьорить чи розслабляє його залежно від стану і самопочуття.
  • Голосове управління LINGUATRONIC. Система дозволяє керувати функціями авто за допомогою голосу.

EQC 400 4MATIC - чудовий сучасний кросовер з електроприводом, який має достатній запас ходу, повний привід, фантастичний комфорт і дивовижний дизайн. Відчуйте цю неймовірну динаміку та насолодіться комфортом і технічними можливостями автомобіля.