Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes-Benz G 500: потужність і розкіш в одному автомобілі

Mercedes G 500 - повнопривідний позашляховик, класична модель, яка має багато прихильників та зберігає свою популярність уже понад 40 років. Рестайлінгова версія Гелендвагена побачила світ в 2018 році, дизайн практично не зазнав змін і суттєво змінилась з технічного боку.

Mercedes G 500 - це потужний і розкішний позашляховик, який має передові технічні характеристики та забезпечує високу продуктивність, комфорт та безпеку.

Технічні характеристики Mercedes-Benz G 500

MB G500 має дивовижні технічні характеристики та є одним з найкращих в своєму класі.

Потужний двигун забезпечує максимальну потужність в 422 к.с. і крутний момент 610 Нм. Розгін до 100 км/год займає лише 5,9 секунди, що дозволяє цьому позашляховику демонструвати дивовижну динаміку. Максимальна швидкість – 195 км/год.

Автомобіль обладнаний 9-ступінчастою автоматичною трансмісією 9G-TRONIC.

Витрата палива в змішаному циклі складає 16,7 літра на 100 км, у режимі міста - 21,8 літра на 100 км, в заміському режимі -13,7 літра на 100 км.

Система повного приводу 4MATIC та підвіска з адаптивними амортизаторами забезпечують комфортний рух.

Просторий салон та місткий багажник робить його ідеальним для тривалих подорожей та сімейних поїздок.

Автомобіль оснащений сучасними системами безпеки, включаючи контроль стабільності, системи допомоги водію та систему безпеки для пішоходів.


Зовнішній вигляд G 500

Мерседес G 500 пропонується з трьома варіантами оснащення та дизайну. Доступні такі лінії:

  • Стандарт;
  • Professional;
  • Exclusive;
  • AMG Line.

Автівка має такі характерні для Geländewagen риси, як посилена передня частина, накладки на колісних арках та запасне колесо позаду.

Навіть в стандартній комплектації Geländewagen G 500 виглядає стильно.

В автомобілі доступні:

  • Дисплей широкого формату на передній панелі;
  • Світлодіодне освітлення;
  • Пакет активних мультиконтурних сидінь;
  • Мультимедійна система для другого ряду сидінь.


Технологічні особливості Mercedes G 500

Максимальну безпеку та комфортне водіння забезпечує пакет допоміжних систем, що містить активні системи підтримки та безпеки. Інтелектуальний помічник допоможе дотримуватись безпечної дистанції, залишатись в своїй смузі руху, попередить про перешкоду тощо.

Паркувальний пакет із камерою заднього виду суттєво полегшить паркування в місті, спростить маневри та дозволить уникнути пошкоджень автомобіля.

Ходова частина з адаптивним регулюванням жорсткості амортизаторів тонко підлаштовується під манеру водіння та додасть впевненості на бездоріжжі.

Щоб дорога була комфортною, насолоджуйтеся найкращим звучанням улюблених мелодій з акустичною системою Burmester.

Mercedes G 500 - це універсальний автомобіль для поціновувачів оригінального стилю, який залишається практично незмінним вже 40 років. Він впевнено себе почуває на бездоріжжі і забезпечить комфортні поїздки містом.