Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes-Benz GLA 200: міський кросовер з характером

Mercedes GLA 200 - компактний кросовер, ідеальний автомобіль для міста та подорожей. Друге покоління автівки представлене в 2019 році. Автомобіль отримав нове шасі Н247, лінійку потужних двигунів та змінений інтер’єр та екстер’єр.

Технічні характеристики GLA 200

GLA 200 має бензиновий турбодвигун 1,3 літра, який активно використовується і на інших передньопривідних моделях. Він має 4 циліндри, потужність 163 л. с., крутний момент 250 Нм.

Розвиває максимальну швидкість в 210 км/год. Час, який потрібний, щоб розігнатись до 100 км/год складає 8,7 секунд.

В заміському циклі споживає 5,2 л бензину, в місті витрати палива дорівнюють 7,4 л/100 км, в змішаному режимі - 6 літрів/100 км.

Мерседес GLA 200 має просторий багажник.

Автомобіль пропонується з семиступінчатою автоматичною коробкою передач 7G-DCT.

Mercedes benz GLA Finitions de peinture impressionnantes

Зовнішній вигляд Mercedes-Benz GLA 200

Mercedes-Benz GLA 200 має довжину 4410 мм, попри свої компактні розміри, салон доволі просторий, пасажири другого ряду мають достатньо простору для ніг.

Автомобіль має збалансований екстер’єр - елегантність і стиль Mercedes-Benz вдало поєднуються з динамікою і спортивністю, яку демонструє дизайн кузова.

Оригінальний дизайн решітки радіатора з хромованими деталями та акцентом на фірмову зірку виглядає впевнено і стильно. Сучасні фари MULTIBEAM LED на світлодіодах не тільки підкреслюють спортивність, але і покращують його безпеку. Задня частина має ефектні накладки випускових труб та нові ліхтарі. Доповнюють образ 17-ти чи 20-ти дюймові легкосплавні диски.

Панорамний дах із зсувним люком наповнює салон світлом і створює відчуття необмеженого простору. В сонячну погоду зсувний дах може стати окремим задоволенням.

Інтер’єр відповідає загальному дизайну - салон виглядає сучасно, має ефектне світлодіодне підсвічування, сенсорні монітори мультимедійної системи довершують загальне враження.

Нове кермо виконане в спортивній стилістиці і має сенсорні панелі, які дозволяють керувати більшістю функцій автомобіля.

Сучасні технології в GLA 200

GLA 200 повністю відповідає потребам нашого часу та має безліч вбудованих систем та функцій, які покращують рівень безпеки, спрощують керування автомобілем в складних ситуаціях, що допомагає знизити кількість аварій. Також сучасні технології покращують рівень комфорту водія та пасажирів.

Всі доступні пакети та функції можна розділити на декілька груп:

  • Для покращення комфорту;
  • Безпекові;
  • Допоміжні системи для водіння.

Mercedes-Benz GLA 200 чудово підійде для міста та достатньо місткий для сімейного автомобіля. Високий рівень безпеки та комфорту роблять його одним із кращих транспортних засобів у своєму класі.