Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes-Benz GLC 200 4MATIC: витончений кросовер з повним приводом

Потужний кросовер середнього розміру вирізняється чудовими технічними характеристиками та стильним новим дизайном. В автомобілі використовуються всі найкращі дизайнерські та технологічні рішення Mercedes-Benz. Це потужний, комфортний і безпечний автомобіль для тих, хто цінує якість та хоче мати найкраще.

Технічні характеристики GLC 200 4MATIC

Mercedes-Benz GLC 200 4MATIC - це кросовер преміумкласу, який поєднує в собі розкіш, продуктивність і сучасні технології.

GLC 200 4MATIC оснащений 2-літровим чотирициліндровим бензиновим турбодвигуном з потужністю 204 к.с., що видає крутний момент на рівні 320 Нм.

Автомобіль використовує 9-ступінчасту автоматичну коробку передач 9G-TRONIC, яка забезпечує плавне та ефективне перемикання передач.

Повний привід 4MATIC надає стабільність та керованість в різних умовах дорожнього покриття, забезпечуючи комфорт і безпеку під час водіння.

Розгін до 100 км/год займає 7,8 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою і складає близько 221 км/год.

Витрата пального залежить від стилю водіння та умов, і в комбінованому циклі становить близько 7,3 літра на 100 км.

Автівка має місткий багажник об’ємом 600 літрів, завдяки другому ряду сидінь він може бути збільшений до 1640 літрів.

Mercedes GLC_suv_200 gris

Екстерєр GLC 200 4MATIC

GLC 200 4MATIC отримав новий сучасний бампер, більш виразний радіатор з хромованими елементами та сучасні світлодіодні фари. Зовнішній вигляд втілює в собі елегантність, впевненість та динаміку.

Задня частина має витягнуті контури, чіткі лінії, що створює гармонічний образ всього автомобіля. GLC 200 4MATIC має новий дизайн заднього бампера, накладку на вихлопній системі в спортивному стилі.

Mercedes-Benz GLC 200 4MATIC має сучасний комфортний салон, світлодіодну підсвітку, хромовані деталі інтер’єру. Цифрові технології, сенсорні панелі приладів, чіткі і яскраві дисплеї покращують комфорт, спрощують водіння. Сучасна медіасистема MBUX може керуватись голосом та жестами.

Mercedes GLC 200 4MATIC має пакет комфорту Energizing, завдяки чому всі функції забезпечення комфорту об’єднані в єдину систему: через її інтерфейс здійснюється керування клімат-контролем, функціями вентиляції, масажу, підігріву сидінь. Можна забезпечити собі максимум комфорту під час поїздки.

Аудіосистема Burmester подарує задоволення від чудового звучання улюбленої музики, яка має 13 динаміків та 9-тиканальний підсилювач потужністю 590 Вт.


Оснащення Mercedes GLC 200 4MATIC

Підвіска Agility control, повний привід 4MATIC забезпечують ідеальну адаптацію до особливостей дорожнього покриття. В якості додаткової опції доступні два інших варіанти підвіски: спортивна Dynamic Body Control з налаштуваннями демпфірування і пневматична підвіска Air Body Control, яка суттєво підвищує стійкість автівки під час руху.

Система безпеки Mercedes-Benz Intelligent Drive містить інтелектуальних помічників, які допомагають під час інтенсивного руху містом та в умовах бездоріжжя. Інтелектуальні системи надають актуальну інформацію про навколишнє середовище, що знижує рівень стресу та дозволяє оперативно реагувати на можливі перешкоди і знижує аварійність на дорозі.

Автомобіль має такі технічні можливості:

  • Антиблокувальну систему (ABS);
  • Систему стабілізації (ESP);
  • Датчики паркування;
  • Камери заднього виду;
  • Мультимедійну систему;
  • Навігаційну систему.

Сучасний та комфортний Mercedes-Benz GLC 200 4MATIC однаково впевнено себе почуває на міських вулицях та в умовах бездоріжжя. Це чудовий вибір автомобіля для тих, хто хоче почувати себе впевнено та комфортно на дорозі.