Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

22 квітня 2024 року

ПрАТ "АВТОКАПІТАЛ" у складі IT Ukraine Association

Компанія "Автокапітал", офіційний дистриб’ютор Mercedes-Benz Group AG та Daimler Trucks AG в Україні, що входить до складу Корпорації УкрАВТО, стала новим мембером ITU. Основними напрямками діяльності компанії є продаж нових автомобілів легкового, комерційного та вантажного сегментів, післяпродажне обслуговування та розвиток дилерської мережі. Наразі мережа автосервісних центрів компанії налічує 21 представництво з продажу та обслуговування автомобілів у найбільших містах України (окрім тимчасово окупованих територій).

"Поділяємо прагнення до постійного розвитку компанії “Автокапітал” та бренду Mercedes-Benz у технологічній сфері. Віримо, що співпраця допоможе не лише втілити багато прогресивних рішень, а й відкрити нові можливості на українському автомобільному ринку, і ми з радістю у цьому допоможемо" – зазначила Марія Шевчук, виконавча директорка ITU.

"Автокапітал" знаходиться в авангарді компаній, які наслідують актуальні світові автомобільні тенденції. Цифрові та сталі інновації дедалі більше стають унікальною торговельною пропозицією, що стимулює прагнення до індивідуальної мобільності в майбутньому. Споживачі все частіше розглядають розкіш через призму цінностей та переваг, що виходять за межі фізичного досвіду. Керуючись інноваційним духом, закладеним у ДНК бренду, Mercedes-Benz стає новатором у галузі цифрової трансформації світової автомобільної промисловості.

"Ми прагнемо досягти впевненого зростання і стати лідером українського автомобільного ринку преміум-класу, йдучи в ногу з розвитком, що виникає внаслідок впливу сучасних технологій на світову автомобільну промисловість. В даний час ми зосереджені на впровадженні в операційну діяльність нових цифрових технологій, щоб аналізувати та покращувати досвід покупок та володіння автомобілями своїми клієнтами. Як провідний технологічний бренд автомобілів, ми зацікавлені у тому, щоб стати активною частиною потужного ком’юніті лідерів думок в українському ІТ" – коментує Валерій Анохін, головний виконавчий директор компанії "Автокапітал".

it-ukraine