Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes Maybach S 680 - індивідуальність та впевненість

Коли йдеться про сучасність і розкіш, Maybach S680 завжди в лідерах. Цей автомобіль створений для тих, хто цінує не лише комфорт та елегантність, але й неймовірну потужність та динаміку. Приголомшлива зовнішність, витончений дизайн інтер'єру і передові технології - все це поєднано в Mercedes Maybach S 680 з метою створити неперевершений автомобіль для тих, хто прагне найкращого.

Виразно індивідуальний! Виразно наполегливий! Вишукано впевнений! Завдяки потужному двигуну власного виробництва і технічним інноваціям втіленим інженерами бренду в цій моделі, Mercedes S680 підносить подорожі на новий якісний рівень та забезпечує надзвичайний комфорт на дорозі. Якщо ви хочете відчувати себе впевнено в будь-якій ситуації, бажаєте залишатися лідером не тільки в житті, а й на дорозі, Mercedes-Maybach до ваших послуг. До того ж ви можете розділити яскраві моменти подорожей з найближчими людьми чи насолоджуватись швидкістю наодинці. 

Екстер'єр Mercedes-Maybach S 680

Вперше поглянувши на автівку, неможливо залишитися байдужим. Його витончені лінії і розкішні деталі привертають увагу. Зовнішні розміри цієї вишуканої моделі забезпечують комфорт під час руху. Ширина колісної бази 3396 мм гарантує стабільність на будь-якому дорожньому покритті.

Збереження витонченого стилю у поєднанні з функціональністю - це те, що робить Mercedes Benz Maybach S 680 унікальним. Широкі колісні арки, які вміщують 20-дюймові багатоспицеві ковані фірмові диски, надають автівці виразний вигляд. Високоякісні всесезонні шини гарантують відмінне зчеплення з дорогою, навіть у складних погодних умовах.

Особливості інтер'єру

Потрапивши до салону Mercedes-Maybach S 680, ви занурюєтесь у світ розкоші та задоволення. Тут кожна деталь інтер'єру виконана з максимальною увагою, щоб забезпечити неперевершений рівень комфорту для пасажирів. Наприклад, слід звернути увагу на наявність:

  • обігріву шиї та плечей;
  • різноманітних функцій масажу;
  • багатоконтурного сидіння заднього ряду;
  • підігріву підлокітників і керма;
  • захисту від сонця з електричними жалюзі;
  • тримірної панелі приладів;
  • проєкційного дисплея, тощо.

Можливостей в моделі настільки багато, що краще не просто читати про них, а знайомитись з ними під час користування авто. 

Технічні характеристики

Під капотом Mercedes-Maybach S 680 розміщується 6,0-літровий двигун V12 бітурбо, що розвиває потужність 621 к.с. при 5250–5500 об/хв. Завдяки автоматичній дев’ятиступінчастій коробці передач 9G-TRONIC, це авто прискорюється до 100 км/год лише за 4,5 секунди, забезпечуючи водієві неймовірні враження від керування.

Адаптивна самовирівнююча 4-колісна підвіска Airmatic і рейкова передача з електромеханічним підсилювачем гарантують максимальний комфорт і стабільність транспортного засобу на будь-якій дорозі.

Mercedes-Maybach S 680 поєднує у собі вишукану зовнішність, потужність та інноваційність, що робить його одним з найбажаніших автомобілів у своєму класі. Завдяки унікальним характеристикам та неперевершеному рівню комфорту, він встановлює нові стандарти в сегменті First-Class, забезпечуючи водієві та пасажирам незабутні, приємні враження від кожної поїздки.