Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes S 350 D для безтурботних подорожей

Мерседес S 350 D - представницька модель, що входить до сімейства престижних автомобілів S-Class. Вона продовжує історію вишуканого стилю, розкішного комфорту і передових технологій, яка почалася ще в двадцятих роках минулого століття з появою перших представників серії.

Особливості екстер'єру Mercedes Benz S 350 D

Чудова естетика та вишуканий простір — те, що робить зовнішність Mercedes S 350 D настільки дивовижною. Його витягнутий бічний профіль з ідеальними пропорціями і прихованими ручками дверей додає автомобілю вишуканості та елегантності.

В харизматичній зовнішності авто втілені найкращі риси сімейства S-Class. Передня частина кузова привертає увагу престижною радіаторною решіткою, подовженим капотом і новаторськими фарами Digital Light.

Лінія виконання AMG Line додає Mercedes Benz S 350 D спортивного шарму.  Великі повітрозабірники, хромовані декоративні елементи та легкосплавні диски AMG підкреслюють динамічний характер моделі.

Щоб забезпечити оптимальне освітлення, авто оснащене фарами Multibeam Led з дальнім світлом. Вони реагують на дорожню ситуацію, забезпечуючи водію чудовий огляд і безпеку на дорозі.

Пакет Night додає ще більше експресивності до зовнішнього вигляду авто завдяки використанню глянцевих чорних контрастних елементів. Крім того, панорамний дах зі зсувним люком дарує відчуття свободи та насолоди від навколишньої краси.

Mercedes classe S Pack Exclusif

Особливості інтер'єру

Інтер'єр S Class 350 D наповнений розкішшю та сучасністю. В його оздоблені використані сучасні матеріали преміальної якості. Наприклад, майже всі поверхні обтягнуті натуральною шкірою наппа, а для оббивки стелі використано практичне мікроволокно Microcut. Системи підтримки водія, великі дисплеї та персоналізовані налаштування комфорту роблять кожну поїздку незабутньою.

Окрім того, фахівці бренду використали такі технології в оформленні салону S 350 D:

  • мультимедійну систему з проєкційним дисплеєм. – і лобове скло перетворюється на цифрову панель. Тому в поле зору водія потрапляє важлива інформація у вигляді прозорих індикацій, що не заважають руху;
  • планшет MBUX, розташований в задній частині салону, дозволяє пасажирам налаштовувати різноманітні функції для комфортної подорожі;
  • індивідуальний клімат-контроль Thermotronic надає можливість створити оптимальний мікроклімат для кожного ряду сидінь.

Технічні характеристики

Варто звернути увагу не тільки на внутрішнє та зовнішнє оздоблення авто, а й на його технічні характеристики. Під капотом у Mercedes Benz S 350 D встановлена 9-ступінчаста автоматична коробка передач і дизельний двигун об'ємом 2,9 літра і потужністю до 249 кінських сил.

Авто повнопривідне і забезпечує розгін до 100 км/год за 6,2 сек. Економне споживання палива завдяки сучасним технологіям і перевагам дизельного двигуна: у місті Mercedes-Benz S 350 D споживає до 9 л/100 км, а за його межами - 5,8.

Mercedes S 350 D втілює справжню майстерність та розкіш в будь-якому аспекті. Він є відображенням престижу, елегантності та передових технологій, що робить автомобіль однією з найпривабливіших моделей у своєму сегменті.