Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Mercedes S 450 - автомобіль для подорожей

Мерседес S 450 - сьоме покоління флагманської серії представницьких автомобілів S-Класу, яке випускається з 2020 року. Ця модель прийшла на зміну W222 і базується на другому поколінні фірмової модульної платформи MRA. Презентація серії відбулася 2 вересня 2020 року. 

Особливості екстер'єру Мерседес S 450 

Зовнішній дизайн Mercedes S 450 привертає до себе увагу трикутною формою задніх фар і висувними дверними ручками. У порівнянні з попередниками модель збільшилась у розмірах. Довжина базового седана становить 5210 мм. Це на 94 мм більше, ніж у попередньої моделі. Розмір колісних дисків становить 18R. Також за бажанням можна використовувати диски розміром 19R і 20R. 

Mercedes classe S apparence charismatique

Особливості інтер'єру

При проєктуванні салону Mercedes Benz S 450 дизайнери відштовхувались від того, що пасажири повинні відчувати себе в машині спокійно і затишно. Тому в інтер’єрі переважають плавні лінії, спостерігається гармонійне поєднання різних матеріалів - натуральної шкіри, металевих поверхонь. Недарма дизайн салону Mercedes-Benz S-класу нагадує інтер’єр розкішної яхти.

Окрім того, заслуговують уваги крісла, спроєктовані за формами людського тіла. Вони допомагають менше втомлюватись навіть під час тривалої подорожі. Для цього реалізовані 3 програми для коротких, середніх і дальніх відстаней. Задні крісла мають повітропроводи в області шиї пасажирів і 5 варіантів розкладки - від звичайного дивана до особливо комфортних крісел, розділених великою консоллю. Щоб зручно налаштувати водійське сидіння, потрібно вказати свій зріст, і електроніка підбере відповідну конфігурацію як для сидінь, так й для кермової колонки, і бічних дзеркал.

Ще один новий елемент моделі S Class 450 - фільтр зовнішнього повітря, який не пропускає ззовні в салон дрібний пил, пилок рослин і неприємні запахи.

Окремої уваги заслуговує комфортна підсвітка, розташована на спинках всіх крісел. Вона проходить через всю передню панель і двері. Кожен блок у системі освітлення складається з 250 світлодіодних елементів. Вони можуть змінювати відтінок при зміні температури в одній з частин салону, візуалізувати мову бортового асистента, подавати сигнал червоного кольору в разі спрацювання системи екстреного гальмування або при спробі відкрити двері у небезпечній близькості до автомобіля чи велосипедиста. Завдяки збільшеній яскравості підсвітки, вона помітна навіть у світлу пору доби.

Технічні характеристики

S 450 оснащений шестициліндровим бензиновим турбомотором:

  • об’ємом 3.0 літри;
  • потужністю 367 к.с.;
  • крутним моментом 500 Нм.

На додаток автомобіль має 48-вольтовий стартер-генератор EQ Boost, який при розгоні додає 22 к.с. і 250 Нм. Повнопривідний седан працює на коробці автомат 9G-Tronic. Він розганяється від 0 до 100 км за 5,1 сек. Середні витрати палива складають 11,3 літра в міському циклі і 6,6 літра за його межами.

Mercedes S 450 вражає якістю, комфортом та інноваціями. Його екстер'єр відзначається сучасними рішеннями й елегантністю, привертаючи погляди та підкреслюючи розкіш. Інтер'єр, який відрізняється зручністю та сучасними інноваціями, створює атмосферу розкоші та запрошує в незабутню, комфортну подорож на будь-яку відстань.