Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

Прогресивний та витончений Mercedes-Maybach S 680 4MATIC

В автомобільній індустрії існують марки, які не тільки втілюють в собі розкіш і переваги передових технологій, але й набувають звання статусної моделі. Mercedes-Maybach — одна з них. Автомобілі німецького бренду завжди відзначалася елегантністю і інноваційністю як в дизайні, так і в оснащенні. Тому не дивно, що Mercedes Maybach S 680 4MATIC відразу після своєї появи привернув увагу експертів і автолюбителів, оскільки став втіленням бажань багатьох шанувальників розкішних автомобілів.

Особливості екстер'єру Mercedes Benz Maybach S 680 4MATIC

Елегантний і неперевершений у своїй розкоші, автомобіль привертає увагу витонченим і водночас прогресивним екстер'єром. Унікальним елементом є ексклюзивне облицювання радіатора з глянцевим хромуванням та вишуканим написом Maybach в передній частині. Він надає автомобілю статусний характер.

Попри сучасний екстер’єр Mercedes Benz Maybach S 680 4MATIC, в його деталях помітні посилання до класичного дизайну попередніх поколінь. Наприклад, поздовжня хромована декоративна планка на капоті та легендарне двоколірне фарбування. Індивідуальність авто надають ексклюзивні варіанти коліс, включаючи опційні ковані 21-дюймові.

Задня частина опрацьована фахівцями до дрібниць, починаючи від фартуха у колір кузова до глянцево-чорного нижнього оздоблення з хромованими акцентами між вихлопними трубами.

Особливості інтер'єру

Інтер'єр моделі відзначається розкішшю та інноваціями, які забезпечують комфорт водія і пасажирів. Вони можуть насолоджуватися різноманітними функціями, які створюють ідеальні умови для безпечних та яскравих подорожей на будь-яку відстань.

Сидіння Executive можна налаштувати під себе, щоб не відчувати втоми навіть після довгих поїздок. Центральна консоль та асистент інтер'єру MBUX надають можливість з легкістю керувати багатьма функціями. Мультимедійна система MBUX High-End, створена для задніх пасажирів, розважить їх під час подорожі чи в заторах.

Якщо мова йде про інтер’єр, варто акцентувати увагу на оздобленні салону. Для нього виробник вибрав найтоншу і найякіснішу шкіру. Додаткового комфорту і вишуканості салону авто рівня First-Class надають складані столики, срібні келихи для шампанського та інші елементи дизайну.

Технічні характеристики

Топовий двигун у лінійці S-Класу є справжнім символом надійності. Він має робочий об'єм 5980 см3 і вражає своєю потужністю 612 к.с. та максимальним моментом крутного оберту 900 Нм. Завдяки цим показникам автомобіль розганяється до 100 км/год за 4,5 секунди, а його максимальна швидкість обмежена електронікою на рівні 250 км/год.

У новому поколінні авто двигун отримав:

  • сажевий фільтр;
  • можливість деактивації циліндрів;
  • функцією start-stop, що робить його економнішим і екологічно чистішим.

Це перший випадок поєднання цих технологій з повним приводом 4MATIC.

Технічне оснащення Mercedes-Maybach S 680 4MATIC не залишає можливості бажати чогось більшого — тут є все для комфорту і безпеки під час користування автомобілем. За допомогою активних систем-асистентів, водії можуть відчувати себе впевнено на дорозі, а попередня підготовка під установку системи Intelligent Park Pilot гарантує безпечне паркування в будь-яких умовах.

Mercedes-Maybach завжди відзначався поєднанням елегантності та сучасності в кожній деталі, і цей автомобіль — не виняток. Він втілює в собі розкіш та переваги передових технологій, і захоплює кожного, хто ще має сумніви у досконалості цієї моделі.

Від топового двигуна до технічних інновацій, автомобіль поєднує в собі розкіш та ефективність, комфорт і безпеку, роблячи кожну подорож незабутньою та вишуканою.

З Mercedes-Maybach S 680 4MATIC ви не просто подорожуєте - ви занурюєтесь у світ елітної автомобільної досконалості, де кожен момент перетворюється на неперевершене задоволення.