Contact

Close
Contact

Heading

Close X
Меню

19 грудня 2023 року

Mercedes-Benz попереджає щодо ризиків купівлі електромобілів EQ у неофіційних точках продажів: будьте захищені з самого початку.

Компанія "АВТОКАПІТАЛ", офіційний дистриб’ютор Mercedes-Benz в Україні, звертає увагу клієнтів на те, що електричні моделі EQ, призначені для Китайської Народної Республіки, завозяться на український ринок через неофіційні канали продажів. При виробництві ці моделі не проходять необхідну технічну адаптацію для українського ринку – отже, такі автомобілі не призначені для експлуатації в Україні та не відповідають регуляторним вимогам українського та Європейського законодавства. Відповідно, на такі автомобілі не розповсюджується гарантія в Україні і Європі. Авторизовані дилерські центри в Україні не мають права здійснювати будь-який ремонт або технічне обслуговування, включаючи відзивні кампанії, які можуть здійснюватись заводом-виробником. Усі зобов’язання заводу щодо таких автомобілів (гарантія, відзивні кампанії, тощо) повинні забезпечуватись в країні їх первинного продажу.

При цьому наголошуємо, що на всі нові електромобілі EQ від Mercedes-Benz, придбані в офіційній дилерській мережі в Україні, поширюється дворічна офіційна гарантія від виробника – базово на автомобіль, та додатково на найбільш коштовні елементи - високовольтні акумуляторні батареї - розширена гарантія в залежності від моделі сягає 10 років.

Детальна інформація щодо гарантійного обслуговування міститься на офіційному сайті https://www.mercedes-benz.ua/services/warranty/

Mercedes-Benz та компанія "АВТОКАПІТАЛ" залишаються відданими своїм клієнтам, тому наполегливо рекомендують клієнтам проявляти максимальну обережність і приймати виважені рішення щодо придбання автомобілів Mercedes-Benz через неофіційні канали продажів, усвідомлюючи усі можливі ризики.

Радимо завітати до авторизованих дилерських центрів, щоб ознайомитися з актуальним моделями Mercedes-Benz, які офіційно виготовлені для продажу на українському ринку та на які поширюється гарантія та сервісна підтримка.

Контакти офіційних дилерських підприємств https://www.mercedes-benz.ua/locate-us/

Бажаєте дізнатись про умови замовлення та комплектації моделей?

Заповніть, будь-ласка форму, і наш дилер зв'яжеться з Вами для уточнення деталей.

Інформація для Клієнта

Ми хочемо тримати вас в курсі останніх новин бренду, нових моделей та спеціальних пропозицій. Якщо ви бажаєте отримувати інформацію в майбутньому, оберіть один із наведених нижче методів. Надсилаючи цей запит, ви надаєте згоду на опрацювання власних персональних даних відповідно до нашої політики конфіденційності.